Pages

nanti aku follow balik!!!

Wednesday, January 20, 2010

KAWAN!!!!!

Hye en.blog…dah lame aku x tulis something kan…..tetibe nak tulis sesuatu….ni sume lepas kwn aku msj aku via YM….

Hmmm…penah tak korang lalui…kite tengah lepak….syok melepak ader la dtg sorg kwn ni….die dok join kiter lepak..ngah syok melepak dgn member..tetibe member kiter yg baru join tadi menagis…..teresak-esak…*korang bayangkan die nangs smpai hingus ngan air mata pond ah bercampor sekali*…

Pas tu kiter tnyer ar….asal…tu punkalu kiter ni ade hati ar…tapi memng as a human being…kite akan tnye sebab sifat impati memng wujud dlm diri..so sesape yg rase manusia tu buat2lah amik berat pasal kawan kan…..

Rupe2nyer…die ade masalah….die pon bercerite…kite memule pelik…asal citer kat aku…kan ko ader ramai kawan..asal x citer kat org lain….rupenye kiter x perasan yg ader org yg mempercayai kiter…bukan senang org nk percaya dgn kiter…..bukan mudah kan nk dgr masalah peribadi org…so kiter pon dgr la…..
*tips pendgr yg baik….jgn komen seblm smpai masanyer..jgn potong ckp org….fokus sebab korng pon kalu bercerite nk org dgr kan…last sekali respon kat ujung ayat tu penting…mcm ouhh..hahh….ape,,,,lebih kurang mcm tu ar…tapi x perlu la over…kalu sampai sumer ayat die ckp ko bg respond silap ari bulan tgn yg melekat kat muke ko…*

Seperti sahabat lain..kiter pon bg la komen…nasihat dan pndgn…kiter x bg penyelesaian..tapi kiter guide die untuk selesaikan sendiri…..lepas tu die dah happy…x nangis…..pas tu kiter balik…..*belom eppy ending lagi*

Esok kiter dtg balik…..tempat yg same…lepak lagi…kali ni kiter nmpk kwn yg same…x dtg kat kiter…die dgn kwn2 die….die dah hepi…die toleh kat kiter pas tu senyum jer…die pon teruskan la hidup die ngan kawan die…

Ape kiter rase?????bengang???sakit hati…mesti kiter rase yg kwan mcm ni x boleh di buat baik kan….hmmmm….

Agak nyer kiter terluper kot…kiter wat baik ngan budak tu sebab per?????
Sebab balasan????x kan…memang nmpk sgt…time susah cari kiter tapi bile senang……luper terus….tu la dunia…org ader ckp…kwn senang beribu…kawan nangis susah nk dicari…jd…kiter sebenanrnye kene la berbngge kos jadi kawan untk nangis…bukan senang…sebab tu bile ramai kawan kiter rase lagi seronok….kannn….

Ps- Org x kan phm kiter selagi kiter x phm org……….apakah….

iklan

org suka baca yang ni ke??