Pages

nanti aku follow balik!!!

Thursday, December 30, 2010

kanak2 sirusa bergabung!

(kami bertujuh,aku yakin..lepas ni akan triple kali ganda ok!)


Ok..selamat semua..hhuhhh..penat nye melayan kerenah bebudak kat page facebook Suzuki cup..errkkk..kantoi..aku x wat pape..komen gmbr je..lalalala….ye la..ngaku la..sy hnye memastikan Malaysia tidak dicemuh…ingt..! tidak dicemuh! Cceehhh..jadi awas ye….semangt harimau Malaya sgt kuat. Habis sume aku sesah kang.

Ok,mukadimah di atas tiada kene mengene dgn ape yg nak tulis dan juga tidak berkait langsung dgn tajuk. Ape yg aku nk citer adalah 1st reunion or small gathering kitorg ex sirusarianz pada jam 2ptg(actly shaza ngn rozela n lyana dtg lmbt.,..pukul 3…cceeiihhh) pada tarikh 30hb 12 2010…

Ini adalah 1st perjumpaan kami setelah lama x berjumpa….hhmmmm…..lama gak la..tp x de la jumpe smpai nangis berpelukan…drama gile..

Permulaan bile shaza yg jarang gile dpt permit kuar rumah tnye aku..kery..jadi x??

Ceihhh..lagi mau tnye..aku ngah syok berguling2 atas katil tunggu diorg msj..aku ckp..aku on je…(ni jwpn rasmi aku…)

Nk bunuh masa, aku pon gi la umah paan yg baru blk dr kl…katanye x de transport…ceeiihh..pemalas…dh amik dak tu..(naik moto je pon..) amik plak dak topik…lagi pemalas die tu…ohh yee…mesti sume pelik kan..aku naik moto..amiik paan..pastu amik topik..muat ke…(logic akal..X MUAT!)

Haha..topik dok dlm bakul…x de ar..die naik la moto die..kalu nk tompang gak memang ku pang mamat nie..yg x boleh blah..die siap berkain pelikat dr umah atok die…(die selalu gune alasan…aku kat umah atuk aku ar..x boleh… pon>) mamat ni slow betu la….x tau nape….lalala

Lepas tu..tunggu la mhklk tuhan lagi 3 ketul tu….eehh 4 ketul..faez pon mkhlk gak….

Dtg ar si shaza,rozela,lyana…nazirah x de..shaza ngeng x perasan nset clcm dok bunyik..sian dak tu..ampun ye nzrh…..tgh dok berborak…(kalau rozela mengutuk)…dtg la faiz…dgn kawan die….dan aku x kenal…baru aku perasan nape aku ckp yg aku mcm kenal je kwn die..rupenye, muke mcm member aku kt kolej..lalalala…salah org..

Pastu jadi lah datig 2 hala…si rozela ngan kawan faiz..faiz dgn…mmm…nk sebut ke dgn sape…hhhmmm….sian plak…ok la..faiz dengan LIYANA ZAHARI…harap mklm..(aku try link kan ke blog ko..baikkan… :) )

Aku,paan,topic ngan shaza…terus kan berborak…ok la…jujurlah..teruskan mngumpat..or bergosip…pastu makcik rozela belnje goring pisang..(bukan makcik die...actly rozela tu yg makcik....makcik berselendang) well,,dh dpt jpa…kan hebat..dah ar UPNM…gah tu..(tp die awam je…penat je kan aku puji)..ok air lyana tu belanja….hmm..shaza ade blnje gak ke??? Ade kot..anggap ade la..aku plak…

Harap maklum…hangpa meetng time ptptpu x masuk lagi….aku tukang makan je la….(ptptn! Bile nak masuk ni…penat aku tunggu…)

Pastu jejln kt pntai…smbil thn krem mulut(tu shaza..padah gelak direct non stop)

Hhuuhhh….lepas ni ade plan nak wat lagi..kali ni with babiQ n nk ajak ramai lagi…bak kata paan…

”ko buat tu..ko buat ni..ko plak report tu…(dan shaza jerit,aku bendhari…tetibe je)…dah setle baru report kat aku…pas tu aku akaannnn….wat bodo je ar”…cceeiihh…ckp berapi.

Ni beberapa gmbr yg disnap oleh kwn faiz(ade gune dtg,,.hehehe,,thnx ye…aku x tau nama ko… :P

Nak jumpe lagi…have a lot of fun….


ok.makanan ni di sponser oleh mereka..aku tukang makan.tp paan starter.die lagi pelahap dari aku.itu fakta



ni gmbr org yg kene krem mulut. dah duduk sebelah rozela..kuat laser tu...cceeiihhhh..pssttt.. topik konon malu. xsentuh makanan ok. aku tau,lepas balik mesti die beli lg bnyk sebab nak bls dendam. hahaha


ni khas buat daniel yg kata kitrog memane nk kumpul. ni bukti ok. dan sy sgt yakin.lepas ni akan berkumpul lagi. anda jgn risau dan percayalah pakcik.


sy x suka gosip yee....opssii...lyana..kali ni di upload di blog panas aku.hehehehee


kenapa anda berdue je yg pandang kamera??? pakat ke..hahahahaha.....blog ku syurgaku


x tau nak ckp ape....gasaklah korg......


ni last picture,..yg baju merah tu..hhmmm...aku x kenal, tu kwn faiz...nama die meon...meonnur semad.....tah betul tah tidak..aku main bg je...hehehe...nk jmpe lagi..aftr this ye yg lain...


~~~~~~~~~~~~~~~~~TAMAT SUDAH,NANTI ADA LAGI~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

7 comments:

:Cikgu Akim: said...

tak nak komen bnyak2..just nk bgtau kery sangt gemuk skarang..muhahahhahahah

kery said...

waaaaaaaaaaawwaaaa...iknow u!!!

dok umah asyik makan je...mcm mane????makanan itu sedap....wuwuwuwuwuuu

-misz zela- said...

hahaha....kery2..aku tolong ulang ape ckg akim ckp ye....
'kery sangat gemuk skrang'
wakakakakakaka....
bkk page ko entri pasl ni..bukk page liyana pon same gak...da la gne sumber gmbr y same..kui3

shaza said...

bungek.kau ngumpat aku kat blog kaw yee

kery said...

c ceeiihhh....for info rozela..gmbr kat aku siap ade gmbr scandal lyana...hahhaa....cikgu cicak....i x ngumpt..sebab depan2...hahahaa

sHeRa_ShErA said...

yaka lokaman.awat aku nmpak kery makin kurus.ngahaha. tp kan aku rasa la dak kery nie edit pic bg nmpak kurus. Tipuan kamera semata.hahaha

kery said...

syira...mana boleh edit bg nmpk kurus..kalu boleh memang aku dah wat kot...btw thnx..mata ko x rosak lagi...loqman ye,..mata dah rosak

iklan

org suka baca yang ni ke??