Pages

nanti aku follow balik!!!

Thursday, July 14, 2011

KKkKKF-Kenangan Kembara ke Kenduri Kak Fafa.

OMG, maafkan daku kalu tajuk die mcm errrkk..tp memng lepas ni akan update entry sume pasal kenduri yang kami pergi.

baiklah,pengambaran pengembaraan kali ini dijayakan oleh 5 pewira terbilang. ataupun lebih dikenali sebagai Geng Pasti Sesat >GPS<




geng kami dikemudikan oleh

Kery> kapten kapal coster yg memecut satria (lama)..
bertindak sebagai pemandu kereta kebal dan pengelak daripada kereta bersagat dengan bumper..(sebab kak cik berat). menunggu di pangkalan pada hari sabtu. 9/7/2011



ahli yang pertama sampai.

Aidy> penyereh terhebat dalam kumpulan.
bertindak sebagai tukang tidur tiap kali kereta bergerak. merupakan punca kepada gelak tawa.
sampai ke pangkalan jam 7.30 pagi dan aku amik pada jam 8.30 pagi. perjalanan yg jauh dari kelantan.



ahli kedua yg tiba.

Ekal> pembaca arah terhebat.
bertindak sebagai pembaca GPS setiap kali tersesat atau tidak yakin pada jalan. GPS nye membantu mengesan umah kak fafa, dewan dan juga semasa sesat di Time Square..(ok,itu tipu).
sampai ke pangkalan jam 12.30tgh hari



ahli ketiga yg terlmbt sampai

Farid>Pemandu simpanan dan juga tukang gelak.
bertindak sebagai menyaport gelak tawa dan menggantikan aku time penat drive.
kononnye tiba di terminal 1 pada jam 8.30 mlm. rupenye tipoo...pkl 10.30mlm baru jumpe die





ahli yg kelambat sampai

Kak Chik>wirawati yg mewakili kaum hawa yg hancor...
bertindak sebagai tukang basuh pinggan kitorg tiap kali lepas makan. juga merakam detik2 bersejarah menggunakan kameranya. kononnye tiba jam 10 mlm tapi rupenya sampai dr srwak jam 12.30pagi. gara2 terlepas flight..opss..terpecah rahsia. harap maklom,terlepas flight. hahahah.



**************************************************************************

Hari ahad
kononnye berlepas b4 subuh. tp sume trbgn lepas subuh. sebab penat barangkali. dan bergerak ke rumah kak fafa pada 8.30 pagi. 10.30 kami sampai. disana berjumpe dgn mantan santan EZRAL, pengapit terkepit Salihin, dan sonson x laku, IZZUDIN di rumah kak FAFA.. masing2 melahar tahap gaban. hahaha,

bergerak ke dewan, jumpe wanita besi, SARAH bertemankan kembar seiras mugu, RAVIN. turut terjumpe si kenit ZATIL. lama sikit si pembangkang AIDIL dtg dan juga sikertu SYAKIR. ditemani oleh GF nye dan juge farmville FAMILA. hehehe...sape lagi den x sebut ek.. xde kot. kalau ade tu sorry ye..pnjng sgt..x dpt nak link..owhh,,disebabkan dorg ramai. gmbr tak dibubuh, tp boleh click kat nama...(untuk ape click~~stalk la~~)

kat dewan melahar habis..nak tahu apa yg dilahar..akan di update kat entry akan datang. entry kali ni, hnya draft kasar perjalanan. hehehe....

sepatutnye kami tido di mana2 masjid. tp x jadi tido. makanya, terpaksa balik hari tu gak sebab kak chik kene balik umah pg esok jugak.bapaknye kangen samanya.. jadi, ptg tu gi putrajaya. ade pameran floria,.owhhh...yg pergi adalah geng GPS ngn syakir n GF. yg lain dh berpecah after mjls tamat. memule pegi, farid ngn aidi mcm x berapa suka.yelah, nak pegi ict memulnye..tp bile dah smpai. diorg lah yg paling awal melaram amik gmbr. dasar themo supremo yg x berjaya. nasib ade gak pokok yg dihias dgn lampu2. cantik..kalah ict. mlm tu gi klang..(kakcik nak makan satey klang,..tp x silap aku satey kajang.)

perjalanan blk dibawa oleh farid

************************************************************************
hari isnin

pepagi bute..and again, kononnye lepas subuh pegi laut, tapi pukul 8 baru memsng bgn. 8.30 baru ke laut. mandi kejap.pastu hntr kak cik ke terminal. lepas tu, kitorg gi ke Times Square main kat Cosmo World!! hebat. naik ktm, pastu naik rapid dan jalan kaki. siap bershopping..esoknye team GPS pulang kerumah masing2. penat la taip..akan datang. entry paling org nk tengok dan baca..bergambar bersama 24:7,(kumpulan kpop wanabe...hahhahaa)

kat sini ade gmbr bonus...hahahha...click untuk besar,,hehehe


1 comment:

kakcikyay said...

jangan nak bagi aku kantoi sangat lahhhhhhhhhhhhhhhhh

iklan

org suka baca yang ni ke??