Pages

nanti aku follow balik!!!

Tuesday, June 29, 2010

tikam belakang!!!


Uiihhhh….ni bengang bile ade yg tikam belakang ni…bikin panas betul….hhuuhhh,,mesti ade yg ingat ade bdk tikam aku sebab tu aku wat entry ni.,.sebenrnye saje je wat entry ni…dah lame sgt x update blog….

Tp bile dgr citer kawan2 lain…sian kan bile kene tikam belakang ni,,..khianat tanpa sedar..aku pernah kene tak??? Mcm x…..tp macam ye..pernah ke tak ekk….tah ar…

Sume org takut kene tikam belakang…aku plak lain…bukan takut kene tikam belkng….tp takut aku yg menikam..x sanggup rasenye..kpd kngkwn yg pernah kene khianat ngan aku…(x de kot…biasanye aku gurau…xde ar smpai tikam belakng….) xpon yg aku x sedar…atau yg aku sedar,…(kalu aku sedar maknenye ade sebab aku wat cmtu…)…aku mintak maaf tau…

Hmmmm…n ink share tips supaya kite x de kwn yg tikam belakng….1st of all…jgn kawan dgn satu kumpulan saje..tp,kwn la dgn bnyk kumpulan…normal la kalu kat sekolah tu ade puak2…kekdng tu puak bngse bersatu,ade tu puak kesembayu(kera sumbang bajet ayu..)ade puak pandai, ade puak tido….bnyk la puak..tp yg penting…kite kene ngam ngan semua puak…barula x de nak tikam belakng…tp kene ikhlas la…’

Dan yang palin penting adalah…diri kita sendiri!! Aku baru terpikir.,..pernah x kite tnye pada diri sendiri..kita x suke kwn ngan org yg suke tikam belakang….jadi,kite ni mcm mane???? So,bila rase akan wat sesuatu yg x elok belakang kwn kite…ingt la… jangan buat org,walaupun org buat kite…

4 comments:

OrKeD UnGu said...

yup..betul2....kawan tikam belakang eh..n i like the question u left behind..unanswered...

kery said...

hehehehe...bnde tu persoalan yg sume kene tau...

kaprileader said...

jom men ikot2

kery said...

jom.....aku x phm game ape tu....

iklan

org suka baca yang ni ke??