Pages

nanti aku follow balik!!!

Friday, March 4, 2011

Being single doesn't mean we have NO lurve or life

nahhh...aku suka betul statement ni..statement ni dikeluarkan olek kak alia..(dgr citer sedang proses diet)

kekdng tu penat kan bile org tanye,
"ko kapel ngan sape wei??"
x pon ade yang cakap
"smlm kuar ngan awek kan. aku nmpk ko kuar ngan pompuan"

aiiyoo...bosan la..seperti ape yang dinyatakan, Being single doesn't mean we have NO lurve or life. kalau dah berkapel je yg x de life... what i mean is x dpt nk enjoy sgt. sebab aku tau diri aku mcm mane

bukan ape, aku tau aku jenis kaki enjoy. hidup aku, kalau ade fmly, ade kawan.. aku rase seronok, ye la..org kuat ckp kan memang suke dok ngan kwn2. tapi aku borak pon x de la smpai 6 pagi x tido2. so kalau dah kapel ni., kuar ngan kwn kang x boleh, kuar ngn member pompuan kang x boleh. kalau boleh pon kene bgtau dulu..huuhhhhh...itu ke life??? better ikut sorg akak senior aku. nahhh,, kapel dah 6 thn..tp mcm x berkapel. ye la. hidup x dikongkong. yang penting jage batas,. ni, nak kawen dah bile grade nnti..(promte)

lagipon, single x semestinye available kan..

pinjam ayat kawan aku. -single tapi reserved untk org lain..hahahahaa

7 comments:

nurliyana said...

i like ur entry kery...

Anonymous said...

yup! aku teramat sgt plg setuju skali dgn kenyataan ko ker! couple pn doesn't mean ko bahagia kannn...kalo dh asyk nk kne repOrt memnjg je,penat laa...bek la jd single..ko nk kwn dgn sespe pn xde hal...

kery said...

hehehe...thnx lyana...

anonymous, betul kan...hahaha...

billa_bee said...

kery sowt...perlu ke mention x tdo smpai kul 6 pg??..
ish2...

noffanoffi said...

ellowwww...terase hokkay dgn ayat last :p sapela kakak senior tu kan :p

kery said...

cik be..anda phm maksud saya...

kak fafa, sape lagi kan..hehehehe

kery said...

cik be..anda phm maksud saya...

kak fafa, sape lagi kan..hehehehe

iklan

org suka baca yang ni ke??