Pages

nanti aku follow balik!!!

Thursday, July 14, 2011

KKkKKF-Bergambar bersama ahli 24:7 (versi ewwww)

mak jemah kembali!! hahaha uolsss, nak tau, kmk org, ade bergmbr dgn afli 24:7. wat the fish..wat the fish...tetbe rase gedix plak kan kalau tulis versi mak jemah ni.hahhaa

ok la, lepas makan tu kitrog dok ar kat tmpt guest book. selain menjaga guest book tu, kitorg nak melaram tulis kat buku tu, well, bukan selalu menconteng. tengok plak si ezral yg ngah sibuk buat kraftgn yg aku rase x jadi2. hahaha. nak buat love, tp dh mcm ape je aku nengok. sedang sibuk2 gelak kat blkng (owhh yeaa..agaknye memng semula jadi kot, ktorg memng suke bergelak ketawa, wlau dimana pon. rasenye kalau memsng berak kat tandas sebelah menyebelah pon boleh gelak2 lagi...ok,,itss eeewwww) tetibe dj tu ckp

"seterusnye yg akan menympaikan lagu adalah salah sorg dr ahli 24:7, max. terima kasih kerana turt hadir. selain dr max, ade lagi 2 ahli 24:7 yg hadir yg turut akan menyanyi.."

aku mcm...wat the heck. wat the heck...(sambil jerit sambil pegang kepala sambil pusing gerbang pintu pengantin.~~OVER~~) aku pon bgtau ar bebdk ni.. perrrghhh.. time tu aku, haiqal ngan aidi dah start gosip. kami selaku ahli kmpln eldivo rase cam meluat sikit ar..(eldivo tu gelaran kakcik bg kat aku, haiqal,aidi ngan fared bile masng2 sibok post nk brgmbr)

yg x boleh tahan suara dorg...hhmmm,,pernah dgr x kucing tercekik durian??? hmm,lebih kurang ar,,,ahehehe,, xde la truk sgt sbnrnye. suara dorg biasa2 je, bukan sedap mcm artis., aku rase kalau hazrin nyanyi, hazrin lagi sedap kot(tapi suara hazrin...hhmm..hazrin boleh jadi ketua 24:7 kot,..hahahaha)

lepas tu tengok ade la beberapa org tu sibuk bergmbr. pergghh..gaya comeyl yg diorg buat. rasa mcm ringan je kaki. dorg dtg mjls ni, bergmbr dgn org2 lain, wat muke bajet cute. iishhh...ni kawan kak fafa ke??? tetbie tiiinnnkkkk idea jahat muncul. time tu kalau korg boleh nmpk. kat atas aku keluar mentol besar. sebab idea ni sgt jht. jadi team GPS pon bergabung utk wat sesuatu. (time tu kak cik, aku, heqal ngan aidi je yg plan..fared tengah berma kat mana tah...hahaha).

kitorg pon pegi la kat slh sorg tu time dorg nak gerak.

'Bro,jap bro, nak amik gmbr boleh', kata si haiqal ni...

yg lagi 2 dah jalan, tinggal la sorg je. (nasib, kalau x tiga2 dapat bergmbr sekali.hahaha)

time tu si fared ni pon sibuk dtg..(tanpa tau pape). ayat yang aku x boleh blah time nak amik gmbr adalah..
''EHH, ASAL NAK AMIK GAMBAR NI?? KENAL KE??"

omgggg,,,die bertnye sambil senyum. aku pon jawab...kenaaalll..tapi dalam hati aku nk je ckp mcm ni "sape je la x kenal kmpln 24:7 yg selalu kene kutuk tu..."

lepas amik gmbr (ok, kakcik amik 1 snap je!!!) aku pon bersalam sambil ckp, gud luck..dan die balas, thnx for ur support...(terharu nye aku ~~mata kat atas, tgn kat bahu, kaki terkangkang~~)

lepas die blah farid tanya, die sape wei??? ahahahaha....aku x kenal tapi tengok korg nk bergmbr aku pon bergmbr la..ok, dlm gmbr ni fared senyum sgt ikhlas...hahahaha....dah, mls nak bnyk ckp...sile lah lihat gmbr tersebut :)


click gmbr untuk link :)

ps-setelah menyoal selidik kak fafa time ktorg brkfst bersama (thnxxxx), kak fafa ada ckp yg tu kawan adik kak fafa...

1 comment:

M.R. AS said...

hahaha..muka kery,aidi n haikal..paling ikhlas boleh buat haha.

iklan

org suka baca yang ni ke??