Pages

nanti aku follow balik!!!

Wednesday, August 10, 2011

berbuka pose bersama PM.

Huhhh... Kali ni dapat pegi majlis berbuka puasa bersama Perdana Menteri Malaysia yang ke-6. Dato' Sri Haji Mohd Najib bin Tun Haji Abdul Razak..B4 ni PM ada dtg PD untuk pertauliahan Tentera dan Polis. Port Dickson kan turut dikenali sebagai bandar tentra..so majlis ni memang feymes. cume aku je malas nak pegi sana. X suke la plak kan nak bersesak. lagipon bukan nye aku kenal dorg pon. lainlah kalau ade keluarga or kwn kat mjls tu. baik aku x yah semak sebab org lain yg pergi biasanya nak tengok kenalan diorg..jap..ape aku merepek ni????? addoooiiii..melalut di awal entry.

puas hati la dpt berbuke dgn PM tadi. x sangka, B4 ni jumpa Tun Dr Mahathir. Ni sume hadiah dari UNIMAS. seriously,, rasa bersyukur jadi mahasiswa UNIMAS. Walaupun duduk jauh di seberang. tapi masih berpeluang merasa ke tmpt lain menjadi duta kecil university kan.

Ape yg aku dapat dr UNIMAS ni..ok, aku dapat gi UniMEP untuk Seminar Pendidikan Melayu Antarabngsa, dapat gi UKM untuk debat satu Malaysia, Pergi ke Tun Abdul Razak nye tmpt (dekat2 dgn sogo dan aku lupe nama tmpt tu ape...~~monumen kot~~) untuk dgr Dialog Dilema Melayu yg disampaikan oleh Dr. Mahathir,. itu yg mewakili U..yg pergi kursus serata tmpt kat srwk ni pon bnyk...

huhhhh...sebenrnye,,masuk U ni bukan untuk kite dapat results yang cemerlang je..tp kat sinilah kite kene cari peluang untuk mencuba, dan merasai sesuatu yg x mungkin kita dapat kalau x stdy kat U. ramai yang fokus pada pointer. sedangkan ada bnyk lagi bnde yg kita dapat rasa.

itu salah satu sebab aku bangga jadi anak UNIMAS......

apelah aku tulis..bile baca balik mcm,,kery, penulisan kali ni sgt bosan dan seperti tiada idea..sbnrnye memng x de idea...tp masih nak buat gak post...gatal kan....huuhhh

3 comments:

ezral ghazali said...

yelah bangga lah sangat kan....

Cik Ct said...

dh follow.. t follow lek k.. miz u my old fren.. ingt ag x??.. heeh

kery said...

haruslah ingtttt.....ngn faiz skrng kan,..,ehh..ehh... ke ctu plak...

iklan

org suka baca yang ni ke??