Pages

nanti aku follow balik!!!

Monday, August 22, 2011

Percubaan PERTAMA-contest

yaahhh....FM disini,ok seperti entry diatas,,ini adalah percubaan pertama aku untuk join contest dlm dunia blog ini.hadiah die bukan lah domain free yg masing2 sibuk nak tu kan.. hadiah die profile picture untuk FB atau Banner untuk BLOG!!



well, ckp pasal hadiah die..memng nmpk simple..tp kire ok wat. aku cube dulu yg ni. sebab nama je kery.FM, tp den sgt la x de penglmn join contest ni..tujuan die satu je sebenarnye. aku nak banner untuk blog ni..sebabb...hmmm..okkk la..aku risau ramai terkezuttt bile bukak blog aku. hahahha...kannn..banner aku gmbr sorg budak comel tengh memerhati si pembaca blog keryfm. wakakkaa....

mane lah tau, dgn meletak banner dr pemilik blog ni, followers aku akan bertmbh ramai. kannn..curlazz kot..ok..owner blog ni agak over la dlm mengedit or mencarca marba kan pictre, kire die ni agak Photoshop maniac la..sume nak fotoshop.. hhuuhh...x mcm aku..semulajadi ok..x yah nak PS bagai...hahahaha,,btw,,aku suke gile logo 'e' die..agak semart la kan.






baiklah..kat cni aku bg link blog die.

nama pemilik blog ni Ezral. die ex UNIMAS...(ex ok...u r ex...) hahaha...nama blog die ETYPOGRAPHY,..click je..jgn risau..bukan blog porno..hehehe

p/s- aku boleh je buat bnde tu,...cume nye aku x de adobe PS la...(alasan)
hahahhaa

1 comment:

Anonymous said...

hohoho...sape la budak ni....

iklan

org suka baca yang ni ke??