Pages

nanti aku follow balik!!!

Friday, May 20, 2011

seminggu berLI!

huhuhuhu...dah lama bersihkan blog ni..bukan takat sawang, rimau pon boleh beranak pinak dlm ni...mcm biasam permulaan yg mengarut dan lari dr tajuk...

oklah... nk cite perjalanan blk smpai la ni...

balik umah 12hb mei..tgh mlm...kire jam 4pg smpai umah(erk..kire dah masuk 13 mei la kan...balun je la)... pastu 13 mei sampa 15 mei aku gi terendak..buat program kat situ..memula rase stress sebab penat plus bebudak ni mcm nk fokus stdy je dr join aktvti..tp lepas muhasabah diri dlm 5 minit... dan yesss....program ni seronok...berjaya digerakan oleh seploh org je anggota...dgn kata lain..sume ajk adlah allstar..kau fasi, kau teknikal, ko mc, ko jaga masa dan kau segala..sume keje kitorg wat sesame smpai rasa x de mslh pon...x tahan berlari ke teres teratai utk amik mknan(kenangan lama kembali menghantuk pintu hati...). pape pon best.

ok, ngarut lagi..hahaha...balik 15hb tu..terus beli baju nak praktikal..oh ye.. LI tu maknenye Latihan Industri. ..praktikal la...gile kot..jam 9.30ml bergegas mencari pasaraya tok beli kemeja/ kalau kat srwk ni dah tutup dah kedai.

pAgi tu bersemngt ni gi..jumpe la boss...boss ckp..'khairi, esok2 x yah pakai kemeja lengan panjang,,lengan pendek pon dah ok...x pon pakai je t shrt..'

waahhh..LI yg seronok...start ari tu, aku makin suke LI.. wlpn bnyk keje..well, tempt aku LI ni fokus jualan je,, so ade la pokok2 yg terabai sikit...bnyk gile weeds,...dan aku sonyap2 tolong cabut weeds tu..tp risau gak..takut nk cabut weeds..rupenye pokok tu bukan weeds tp diorg jual...kan..

dan x sbr menunggu hari seterusnya...mcm lagi ni..x sabar!

iklan

org suka baca yang ni ke??