Pages

nanti aku follow balik!!!

Wednesday, December 22, 2010

aku ade sorg kawan ni...nama die Mohamad Aizaruddin Adanan....
perangai die..gile...nahhh..ko nak aku mengabadikan diri kau dlm blog aku ni kan..ok....

well, org penting mcm aku ni, 50thn akan dtg org akan try kaji dan mencari mklmt pasal aku..so ko boleh tompang sekali...(ok..stop merapuing....)

ko memang saje kan......mencari pasal betul..nasib lah aku ni jenis baik dan malas nak layan...(sebab tu aku post kat blog je...)..ikut kan ati..mau je aku sumbat todak berduri kat lubang anus die...(maaf pembaca...tertaksenonoh kejap)

bile pikir balik..dah lama rupenye x jumpe mamat jongos selebet tu..(aku tau prangai siot die masih ade...)
kalu jumpe balik member2 lama..mesti seronok...owwhh....smlm kuar ngan wan hazami.....ti update la cerite best time tu/....

to aizaa....
aku siap buh link ke facebook ko..berbngge sikit...
oohh yeaa...aku ade gmbr comel ko tgh tido..ti aku try cari balik yeaaaa..... :)

4 comments:

:Cikgu Akim: said...

kery join ni!!

wajib!!

http://loqkimagri.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html

kery said...
This comment has been removed by the author.
kery said...

loqman..aku baru lagi dlm blog ni..lampi sikit

kery said...
This comment has been removed by the author.

iklan

org suka baca yang ni ke??