Pages

nanti aku follow balik!!!

Wednesday, June 22, 2011

nafsu pokok

huhhhh....sekarang aku fed up....ok..jauhi blog,fb kalau tengah bengang..kang keluar susuatu yg memalukan bile baca balik...

kat UNIMAS ade la member aku ni..bergosip sakan...aku mls layan.well time tu tengah berzanji kan..so mls nk layan....tetibe bdk ni bergosip pasal aku..cilakak..depan2 bergosip, kalau kat belakng lagi dsyt....

yg sorg ni tnye ar...
"ko rase kery punye taste mcm mana???"

pastu die jawab...
"kery??!! die mane ade taste...cakap pasal awek cun die x layan..cakap pasal lelaki pon x layan...aku rase die ni nak kawen ngan pokok kot.//"

dan aku pon buat pekak...

bile sampai je kat tmpt praktikl..ade lah sorg part timer ni...huhhh..mls nak bercerite..kang terngumpt plak...yg dah tau cite tu bagus..yg x tau cite boleh roger aku..nnti aku citer..pastu bebdk ni pon kene kan lah aku ngan bdk ni..die ckp aku suke dok kat departmnt aku sebab ade bdk tu la..kery gilakan budak tu la....aku wat mcm biasa....senyum..wat dono sambil main sudoku..(aku bersyukur nset aku ade applction sudoku..)

yolah..dorg x tau mulut laser aku camno..kalau sekali lepas...amik,,makin x cukup..ok..aku dah termelalut..tp betul la..baik aku diam.. xkan aku nk jawab...
"sorry ar bro, sy punye spec boleh retak tengok die,..inikan plak suke?? bernanah mata kalau tiap ari tengok.."

hahhh,kan kejam kalau aku jawab mcm tu....lelame ade ckp mcm ni...kery tu mana ade nafsu kat org.. die bernafsu kat pokok.. tengok ar..tiap2 hari kat tmpt semaian...

wat the hack...rasa macam nak blng polybag 20x20 yg seberat 3kg kat muka org yg ckp tu...

perlu ke aku ckp yg aku ni sgt bernahsu...ceeyyhh....

ok la...aku gtau, aku x nak la bercinta ke ape sebab aku tau aku ni mcm mana..kalau dah percaya ngan suke..susah dah nak cari yg lain.. sebab tu aku selalu gune ayat ni..

"buat ape bercinta kalau ending clash"

so, kire paham la kan yg aku ni x suke kapel just for fun...(ceyyhh,,,inilah penangan imam muda..)

lagipon dulu aku ade suka kat budak ni..time tu f4...(semakin memecahkan rahsia yg hanya sorgh je tau..). tapi aku xckp la..sebab aku mls nk ckp...(adakah aku sedang menipu). tp aku msh setia tunggu kot. ok lah, lepas 5thn tunggu...akhrnye aku pon luahkan..(nasib masih berhubung...) OMG..OMG...agak2 jwpn ape... hehehe..seriously... xde sorg pon tau bnde ni sebab aku bukan nye kjenis nk cite bnde2 ni kat org lain..ye la, kalau berborak mesti bercerita pasal org lain..(errkk..tu ngumpt ek?? lantaklahhh,....)

so..aku akan tunggu laaaaa...smpai aku dpt jwpnnye..sampai masa..kalau dah rasa ok,,aku x de lah tunggu dah...hhhahh...ok x????

jadi...,,baik aku bernafsu kat pokok je...alahaiii kan dapat elak dosa...(cewah...)
dah,lepas ni nk cite pasal bnde lain...tutup sudah pasal hati aku...kannnnnn......rasa bodoh sebab post bnde ni.....

btw, rasa penulisan aku mcm membosankan je...arrgghhh...mls lagi update blog!!!!

iklan

org suka baca yang ni ke??