Pages

nanti aku follow balik!!!

Tuesday, December 15, 2009

REUNION

hmmmm....dak terendak ngah sibok plan untuk wat reunion...apakah!!!

yg aku x puas ati ni asal la aku x dapat join.......
kene balik ganu plakj.....time2 mcm ni la kene blk kg...(pelik kot....kat ganu bukan bnjr ker)

tapi reu kali ni macam agak suram jer....ye ar..mcm x ramai yg boleh pegi...

tetibe rase lawak....sorry amir...bukan nk kutuk tapi just rase lawak...
die cakap nk pecah tradisi (ye ar..b4 ni kalu bebudak nk kumpul mesti kat mall...), nk wat reu kali ni kat theme park....baru lah enjoy katernyer,....

pastu diorg pon pikir ar trkh,,,,dr 27 ker 20 and final 19....
tapi tup..tup...lepak kat sunway mall....
x masuk theme park pon....sebab x ramai yg ader duit....

ni duit tabung aku

heheheheee....amir..ko terluper niat asal ko nak pecah tradisi....
maknenyer...dak terendak masih tradisi lame iaitu reu kat mall

*tapi reu yg aku wat dulu sume kat mjsc terendak,maknenyer aku bukan yg join tradsisi tu ar*

3 comments:

kaprileader said...

ko egt senang nak wat kt tempat yg grand2??

athirah fauzi said...

kery, tak baik tau. :)

kery said...

tak baik tp ader senyum.....

no need grand tp meriah...mcm camping ri tu.....

iklan

org suka baca yang ni ke??