Pages

nanti aku follow balik!!!

Sunday, January 29, 2012

Lagu Sekolah Lagi BEST!!!

hangat AJL baru je berlalu...hangat ke??? hadoii makngah..kalau retis semua pakai baju belah sini sana...maknenye hangat la tu...terbakar...walaupun tema air..tp.....kan ke bagus kalau tema air semua pakai sopan...santun..tenang...dan...sejuk mata memandang...

lantak la kan..aku bukan retis pon...(wannabe)

aku nak hupdate pasal anak buah aku..tp nset ngn gmbo die tgh dicharge..so..hupdate pasal AJL je la.. blog ni pon..sentiasa bersawang..semua gara2 FYP..(yeaahhh...mcm biasa,.,aku mngarut lagi)

kembali ke topik AJL..

cite die pendek je...time aku nengok AJL kt tibi..adik aku dtg bawak notebook 1Malaysia die (oowwhh...itu notebook free...ahakzz), terkedek2..baring kat depan tv..bukak fb..tengok tv..aku rasa mcm...erkkk..perlu ke siap bwk netbook??? (aku gune BB canggih aku tu..haktuihh)

dan seperti biasa....seperti mana2 budak yg ada FB, tengok Anugerah or Pertandingan...harus update status sejurus artis tu habis buat show..x phm aku..(mmm..aku x buat sgt...huhuu)
dan adik aku pon join la kwn2 die ckp pasal lagu ape best

FERHAD  : aku rasa cinta muke buku boleh menang
FASHA     : eeww...tu lagu budak2 la...kisah hati baru best
NORA D  : oohhh..tak..tak...kalau korg tengok Faisal Tahir lagi gempak. Berapi!!!
MISHA    : Aku setuju dgn @FASHA, Remmy maco sgt.
ERY PUT : Tiga suara is the best...diorg memng best pon....

dan bnyk lagi komen....tetbe ade sorg ni tambah komen..dan menyebabkan kwn2 adik aku..ngan adik aku sekali..terkedu..terdiam..x tau nk bls ape

CIKGU DISIPLIN : Lagu SEKOLAH esok lagi best..masa perhimpunan nanti..

HAHAHAHAHAHA...... hamiikkkk...lupe kan korg add cikgu :) hamikkkk.....aku mcm nak like komen cikgu tu 3 juta kali!!!

ps- sedih bila ade segilintir yg berFB kutuk mengutuk dan bangga membangga...kita masih lebat dgn budaya "aku superior kerana aku melakukan pahala lebih dari engkau-- dan aku ada fesbuk utk membuktikannya".

No comments:

iklan

org suka baca yang ni ke??