Pages

nanti aku follow balik!!!

Wednesday, April 21, 2010

deep in my heart

hmmm...memule nk wat entry gumbira sikit....ye la...kena la happy kan blog...
tp tetibe dapat 1 sms yg terus wat hati rase sgt terketuk,diragut...lepas kene ragut org cmpk dan pijak gune kasut rugby...




hmmm...pernah dgr yg kiter kene jauh kan blog kalu kite sedang emo...tp, this time i think i can control my emosi....

kwn kekdng tu kite susah nak paham...die nak the best dari kite...but sometimes, bile kita x dapat bagi, kita akan dipersalahkan. dan sekali gus, terus melupakan semua kebaikan yang kite pernah tabur. bukan nak ungkit tp tu kenyataan.

pernah dgr satu cerita ni,:

ade 2 shbt ni....die gi melintas pdng pasir same2....smpai kat gh jalan ni...yg kawan die ni gadoh ngan die...pas tu, kawan die tumbuk muke die....die bgn pastu tulis kat pasi... "hari ni seorg kwnku menumbuk aku.." pastu diorg jalan..smpai kt satu tmpt ni, ade oasis..(yg taman kt pdg pasir tu...) ade satu kolam ni,,,die pon berenang la mandi mande..tetibe die mcm terlemas..kwn die td nampk..terus terjun selamat kan die...tarik ketepi... bile dah selamat, die bgn pastu pegi cari batu...pastu di ukir kat batu... "hari ni,seorg kwnku tlh menylmtkn aku....." kwn die tu pun pelik..die tnye, nape td bile kene tumbuk, die tulis kat pasir,kali ni tulis kat batu... jawapan die sgt buat aku rase yg diriku x begitu baik... die jawab.. "bile sesorg yg bernama shbt buat bnde jahat kat die, die akan tulis kat pasir..supaya angin kemaafan akan tiup pasir2 tu dan menghilangkan tulisan tu...tp bile shbt buat baik, die akan tulis kat batu supaya bnde ni akan di kenangn dan x kan terpadam...."

hmmm,,,aku cuba lakukan bnde yg same...tapi adakah yg lain akan buat perkara yg sama kepada ku???

3 comments:

::Loqman Bakal Pendidik:: said...

keryyyyyyyyyyyyy..blog da lawa2..bagus2..erk cam kenal jerk kat ats n bwah skali...hik3

dian diana said...

i like ur post! betol weyhh..x semua org akn mghargai ape yg kter wat wlupun bnda yg kcik. org x kan ingat kter, org x dpt rse ape yg kter rse. sgt skt kan.. btw just b urself okayh. ;)

kery said...

tq guys.....errkk.tq gurlzz....

hehehe...loqman,kalu kenal diam je...hahahaha,,,,,,ti aku lg..hahahaha


dian...
kekdng tu org anggap bnde besar tu kecik..tu lagi bengang.....cis tol...nasib aku dah mcm lali je...hhuuhhhh

iklan

org suka baca yang ni ke??