Pages

nanti aku follow balik!!!

Wednesday, January 12, 2011

kenak??!!

special to one of my friend.
Zatil...
aduhh...nape wei??
kan kite sesame jadi... aku jadi pon sebab ko jadi kot...tp nape weii???
cume 1 sem je kan....nak suruh sabar...tp dah hntr...tp boleh je tarik balik...

kalau pasal pointer...hhhmm..aku pon teruk...
tp tu ar.. xsedar diri...cume nye.
aku pikir yg aku x boleh give up...aku kene sabar sebab x de masalah x de penyelesaian.

tp kalu tu keputusan ko..aku cume boleh ckp yang, pikir bebaik. aku stay becoz of u... aku rase, cik be, dilla, faezah, ngan yg lain pon same wei....fikir2 kan......

1 comment:

Anonymous said...

aku appreciate pe yg ko rse tp aku dh lme pk babe...lg pn aku g bkn la blah trus cam2...aku ttp akn support korg..tp kali ni berbeza sket la psl skrg aku duk blkg tabir je..pe yg aku bley ckp dat is ko tegas la dgn setiap kptsan yg ko buat..kalo ko rse itu yg terbaik ko stick je,wlpun akan de suara2 yg akn persoalkn tndkn/keputusan ko,wlaupn akn de muka2 yg dibuat,ko stick je k..pas2 kalo de sbrg cdngan yg ko rse perlu dipersoalkn,tny je..biar ketika perbincangan kte gado jgn nnt ble projek dh run bru nk persoalkn...ble projek fail maka akn de la individu yg menunding jari mncari kesalahan...time tu org akn nmpk "rompong" pd kredebiliti ko..ingt keri,jgn bg satu ruang pn utk org persoalkn ttg kredibiliti diri ko krn ko sememangnya mempunyai kredibiliti yg tersendiri..ingt tau...jgn lpe gak utk sentiasa ask 4 opinion sbb ianya akn sentiasa mengubah diri kita utk mnjd seorg yg lbh baik...=)


**lots of love,
~akak serreyhh...

iklan

org suka baca yang ni ke??