Pages

nanti aku follow balik!!!

Wednesday, January 26, 2011

Kery ke Kolej Sakura!!

jimmy chiiuuu....ok..lama gila x update blog.. sambil membersihkan sawang2 yang terlekat kat dashboard..tengok follower..macam x gerak je..x feymes kan...nak wat mcm mana..

ok, semalam., 26hb 1..aku dijemput ke Aktiviti Kolej Sakura (kolej ni semua perempuan)
yang pegi, aku,ezral,kamal,ammar.... masing2 wakil kolej kecuali ezral..wakil mpp..

kene jadi juri tok sakura got talent. huhuhuu....

masuk je hall....ok..memang semua perempz...nasib ade gak member kat sakura. dok kat dpn gile(sejak jadi pres, aku merasai duduk depan di dewan kuliah..tu pon time aktvti..time kelas...ke laut). ade 11 aktiviti..semua best...cume kesian kat sorg ni...dia menari..sorg2. nice try..tp silap sebab aku pon reti buat ape yg die buat tp much more better...bygkan bile buat aksi gimnas..yang kaki ke atas dan tgn kat bwh...ala, yg berpusing2 tu..aku yg comel ni pon bile buat kaki tegak ke atas.ni die yg kecik buat tp x lepas...adooiiii.....tp die berusaha..tahniah la sakura...gambate..tp my Cempaka pon the best tau..tungguuu

3 comments:

ikha said...

hahaha..amacam sakura? best ke? kan smua dak2 llki kat unimas nak gi sakura..hehe ^^

ezral ghazali said...

choiiii...

sHeRa_ShErA said...

kery da xfemes skung..sdey2.huhu. k la aku unfollowed ko.then aku followed blik.nmpak la prugahan.kan3.hahaha

iklan

org suka baca yang ni ke??